Poliţia Locală Ploieşti este în doliu după decesul unuia dintre poliţiştii locali de la Serviciul Circulaţie. Decesul a survenit duminică. Potrivit anunţului făcut de un coleg al bărbatului, pe reţelele de socializare, poliţistul local era infectat cu Covid.

 

“Astăzi am pierdut un coleg. Un coleg vesel, atent cu cei din instituţie şi cu munca lui. Săritor din fire, a rezolvat multe probleme de sănătate ale diverşilor colegi, dar, din păcate problema lui de sănătate (covid) nu a mai putut s-o învingă. Drum bun în lumea celor drepţi. Pentru cine nu îl cunoştea: Sorin Matei - poliţist local în cadrul serviciului circulaţie! Dumnezeu să-l odihnească!!!”, a scris acesta, în noaptea de duminică spre luni.

 

Este primul deces asociat Covid survenit în rândul poliţiştilor locali din Ploieşti.

 

În această dimineaţă, Sindicatul Pro Lex Poliţia Locală Ploieşti a confirmat vestea: "Colegul nostru, Sorin Matei, a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit. Fir întins acolo, sus! Condoleanţe familiei".

 

"Din păcate aseară, după o grea luptă cu virusul ăsta nenorocit, colegul nostru Sorin Matei din cadrul Serviciului Circulaţie, a pierdut lupta cu boala! Ne exprimăm profund regretul şi transmitem sincere condoleanţe colegilor, familiei şi prietenilor! Dumnezeu să te odihnească alături de cei drepţi!", a transmis şi Sindicatul Poliţiei Locale "Mihai Viteazul".

 

 

 

 

 

Sursa: www.telegrama.ro