Este pericol de explozie pe Centura de Est a Ploieştiului şi a fost activat un mesaj RO-ALERT. O cisternă plină cu kerosen s-a răsturnat peste un autoturism, iar un tânăr în vârstă de 32 de ani a decedat.

Potrivit ISU Prahova, cisterna este încărcată cu 32 de tone kerosen, iar capul tractor al cistenei este răsturnat pe un auto. Cisterna prezintă fisuri.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că pe DN1A (centura de est a municipiului Ploieşti), la kilometrul 78, în zona localităţii Corlăteşti, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă încărcată cu kerosen şi un autoturism. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat pe carosabil, prezentând scurgeri de combustibil

Conform IJP Prahova, din primele cercetări se pare că un conducător auto în vârstă de 31 de ani care se deplasa pe DN1A, în afara localităţii Berceni, pe sensul de mers Bucov către Bărcăneşti, din motive necunoscute la acest moment, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o cisternă încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani, care se afla se afla la volanul autoturismului. Conducătorul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Circulaţia blocată şi deviată de la intersecţia DN1A  cu str. Strandului şi de la sens giratoriu Liceu Tătărani.