Preşedintele Iohannis se implică în războiul intern din PNL Prahova şi îl  primeşte în audienţă pe Adrian Dobre, se pare că săptămâna viitoare ! Mişcările din interiorul organizaţiei judeţene PNL şi izolarea lui Dobre se pare că nu au fost agreate de Iohannis.

 

Promovarea lui Andrei Volosevici pe post de candidat, deşi acesta nu a fost achitat definitiv în afacerea penală pe care o are, nu a picat bine presedintului, mai ales că acesta îl avea în gratii pe Dobre căruia i s-a adresat la Ploieşti cu apelativul “Primarul General”.

 

Iohannis este preocupat ca la Ploieşti să fie linişte, dar nu poate renunta la sloganul care l-a consacrat “fără penali în funcţii publice”. Iar Volosevici nu  corespunde acestui criteriu.

 

Surse din interiorul PNL ne-au declarat că aceasta ar fi o reprogramare a unei audienţe pe care Dobre ar fi trebuit să o aibă, dar care a fost amânată din pricina problemei COVID. Cert este că în cel mai scurt timp se va lua de la Bucureşti o decizie pentru Prahova, balanţa înclinând spre Adrian Dobre.