Bătăie într-o două familii în cartierul Bereasca din Ploieşti. Scandalul s-a potolit doar după sosirea în zonă a poliţiştilor, jandarmilor şi luptătorilor SAS.   Şase scandalagii au ajuns la audieri, iar alţi doi la spital.

Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 19.20, cu privire la faptul că, pe strada Căpşunelor din municipiul Ploieşti, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, între membrii a două familii, a izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se reciproc, verbal şi fizic. La faţa locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliţie, jandarmi, precum şi luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul.
Toţi cei implicaţi în eveniment au fost identificaţi, la sediul poliţiei fiind conduse 6 persoane, pentru audiere”, a  anunţat IJP Prahova într-o informare de presă.

Doi scandalagii au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale, fiind răniţi în bătaie.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea de măsuri legale în consecinţă. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale”, a mai comunicat IJP Prahova.