O femeie în vârstă de 40 de ani, pasageră într-un taxi, a rămas încarcerată după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu o altă maşină.

 

S-a întmplat în Ploieşti, la intersecţia străzilor  Armaşilor şi Buna Vestire, intersecţie cunoscută de şoferi ca fiind destul de periculoasă, întrucât şoferii care opresc la “STOP” trebuie să intre destul în intersecţie pentru a se putea asigura.

 

ISU Prahova a anunţat că a trimis la faţa locului şi un echipaj de descarcerare, întrucât un pasager a rămas prins în maşină.

 

Victima este pasagera taxiului implicat, o femeie în vârstă de 40 de ani care a fost scoasă din maşina avariată şi preluată de echipajele de urgenţă. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

 

Conform IJP Prahova, din primele verificări, un conducător auto care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Armaşilor, ajuns la intersecţia cu strada Buna Vestire, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui auto-taxi, care se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.  Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.