Peste 200 de poliţişti şi militari participă, joi dimineaţă, la o acţiune de amploare în cartierele ploieştene Bereasca şi Mimiu, în scopul  verificării modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă, prin ordonanţele militare, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

"Sunt angrenaţi 123 de poliţişti, 50 de jandarmi, 14 militari M.Ap.N. şi 10 poliţişti locali, constituiţi în 40 de dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi puncte de verificare. La acţiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi «Matei Basarab» Ploieşti. Activităţile beneficiază de suportul operaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", a anunţat IJP Prahova.

"Totodată, având în vedere evenimentul produs pe strada Palanca din Ploieşti, în data de 30 martie a.c., când mai multe persoane au tulburat ordinea şi liniştea publică, prin participarea la un conflict şi ar fi săvârşit fapte de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare, vor fi puse în executare 7 mandate de percheziţie la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor infracţiuni.", a mai anunţat sursa citată