O operaţie dificilă a avut loc, vineri, la Spitalul Lotus din Ploieşti. Doamna dr. Andreea Boiangiu medic specialist obstetrică - ginecologie alături de domnul conferenţiar Dr. Alexandru Filipescu - medic primar obstetrică - ginecologie, formator al multor specialişti de-a lungul timpului şi unul dintre temerarii chirurgiei ginecologice au realizat o intervenţie chirurgicală complexă, de mare fineţe, o operaţie minim invazivă, cu durată scurtă de recuperare postoperatorie şi fără cicatrici inestetice la nivelul abdomenului.

Cazul a fost selecţionat cu atenţie întrucât premisele reuşitei acestui tip de operaţie erau minime datorită mărimii şi formei uterului – fiind vorba de un uter polifibromatos, voluminos de cca 15/12cm, cu mulţii noduli fibromatosi necrobiozati.

Intervenţia s-a desfăşurat fără niciun incident şi într-un timp redus datorită lucrului în echipă şi experienţei domnului Conferenţiar cu astfel de cazuri „limită” sau „de provocare” pentru care este recunoscut pe plan naţional şi nu numai.

Cu această ocazie domnul conferenţiar a asigurat că va fi alături de spitalul Lotus ori de câte ori va fi solicitat pentru cât mai multe reuşite, mai ales că pe doamna Dr. Boiangiu a format-o dumnealui pe perioada rezidentiatului.

Pe doamna doctor Andreea Boiangiu o găşiţi la Spital Lotus în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri