Un bărbat în vârstă de 86 de ani a decedat în urma unui accident produs, sâmbătă după amiaza, pe DN1, în zona localităţii prahovene Cornu.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism care se deplasa pe sensul Ploieşti- Braşov. A vrut să facă un viraj la stânga, fără a acorda prioritate unui alt autoturism care se deplasa regulamentar dinspre Braşov spre Ploieşti.

În urma impactului, bătrânul a rămas încarcerat în propriul autoturism. După ce a fost scos nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat.

Soţia sa, în vârstă de 85 de ani, a fost şi ea rănită grav, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, având un traumatism cranio cerebral şi o fractură de antebraţ.

Maşinile au fost scoase în afara părţii carosabile, în condiţiile în care traficul este intens. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. La locul accidentului ISU Prahova a trimis trei echipaje de stingere, o autoscară şi o ambulanţă Smurd de la ISU Prahova.