Accident rutier grav, duminică după-amiază, pe DN1D, la intrarea în localitatea prahoveană Albeşti-Paleologu. Un autoturism şi o căruţă au fost implicate în accident. 7 persoane se aflau în cele două vehicule. Trei persoane au fost rănite, una fiind inconştientă.

ISU Prahova a intervenit la locul accidentului cu echipaje de stingere şi prim ajutor. A fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD

Din primele informaţii oferite de IJP Prahova, se pare că autoturismul a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, impactul fiind faţă-spate.

Se pare că atelajul hipo a pătruns de pe un drum lateral aferent sensului de mers către Ciorani cu intenţia de a vira stânga către Albeşti şi nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula regulamentar către Ciorani.

În urma impactului, două persoane au fost rănite grav (conducătorul căruţei, în vârstă de 52 ani, si soţia acestuia, în vârstă de de 35 ani).

Potrivit informaţiilor ISU, cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care una, aflată în comă, a fost preluată de elicopterul SMURD care a aterizat pe câmpul din apropierea accidentului.

Este vorba despre femeia, în vârstă de 35 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. Soţul acesteia are un traumatism la femur şi gambă, un barbat, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit la membrele inferioare, o fată în vârstă de 15 ani are un traumatism cranio-facial şi la membrele inferioare, iar cea de-a cincea victimă este o fată, tot de 15 ani, cu escoriaţii la mâini şi picioare.

Traficul a fost restricţionat pe sensul de mers către Ciorani, circulându-se alternativ, prin dirijare, pe sensul de mers Ciorani către Albeşti