Veolia România anunţă printr-un comunicat de presă incetarea parteneriatului cu Petrolul Ploieşti

 Publicăm integral comunicatul Veolia:

Din 2017, anul în care compania s-a alăturat acestui proiect ambiţios, Grupul Veolia a asigurat toate condiţiile pentru ca Petrolul Ploieşti să revină cât mai rapid în primul eşalon al fotbalului românesc şi şi-a dus la îndeplinire toate obligaţiile contractuale aferente acestui parteneriat. În toată această perioadă, echipa-fanion a oraşului a beneficiat de stabilitate financiară şi expertiză pentru construcţia unui proiect sustenabil şi reprezentativ în peisajul fotbalistic naţional.

Partenerul Finanţator a intrat în acest parteneriat, cu gândul la un drum lung care să conducă la construcţia unui proiect sustenabil prin care Petrolul să redevină, aşa cum este firesc, un reper în fotbalul românesc. Acesta s-a alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele şi a construi organic, pas cu pas, această frumoasă poveste numită Petrolul Ploieşti.

În pofida tuturor acestor acţiuni şi eforturi depuse de către companie, din păcate, propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor, aspect care nu se întâmplă în niciun campionat de fotbal din lume. Lipsa unei asumări şi a unei înţelegeri în mod profesionist a responsabilităţilor, pe care fiecare parte implicată în acest proiect sportiv le are, a determinat decizia Veolia România de a nu mai continua acest parteneriat, începând cu data de 13.06.2019.

Veolia mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în acest proiect şi urează succes echipei FC Petrolul Ploieşti în continuare!