Codul galben de vreme rea a produs efecte în Prahova. Copaci căzuţi, stâlpi electrica rupţi şi localităţi fără curent electric.

Conform informărilor ISU şi IPJ Prahova sunt probleme în mai multe zone din judeţ, astfel:

Ploieşti, str. Erou Arhip Nicolae - degajare copac căzut peste faţada unui bloc.

Ploiesti, str Veronica Micle - degajare elemente de construcţii. Pompierii încearcă să îndepărteze o bucată de tablă care stă să cadă, de pe acoperişul unui cazino.

Mizil, copac căzut pe partea carosabilă, pe Dn1B, km 47, la limita cu judeţul Prahova. Traficul se desfăşoară alternativ pe sensul de mers Buzău către Ploieşti.

DN1 D, în Albeşti-Paleologu - copac căzut pe carosabil.

Pe DN 1D, de la intersecţia sat Cioceni(com Albesti Paleologu) până la intersecţia cu sat Parepa-Rusani (com Colceag), în urma furtunii au căzut crengi rupte de la copaci. Zona este monitorizată de către poliţiştii rutieri.

Copac cazut pe carosabil in Amaru

Ploieşti: degajare copac de pe auto in Ploiesti, str. Cantacuzino Gheorghe Grigore

Fulga: Asigurare zona (2 stalpi electrici cazuti pe carosabil) in Fulga

În afara localităţii Mizil. Un copac căzut pe partea carosabilă, pe Dn1B, km 47, la limita cu judeţul Prahova. Traficul se desfăşoară alternativ pe sensul de mers Buzău către Ploieşti.

În localitatea Mizil, pe str. 24 ianuarie, un copac a rupt firele unui stâlp Electrica, apoi a fost provocat un incendiu la acoperişul unei case din apropiere, fără victime. Trafic pe această stradă este restricţionat.

La faţa locului acţionează pompierii pentru stingerea incendiului, iar din cauza firelor de electricitate rupte, a fost oprit, in tot oraşul, curentul

De asemenea, conform surselor noastre, nu exista curent electric la Fulga, Ciorani, Albeşti