Tragedie pe DN1 km 82 -  Băneşti, în apropiere de Biserica Călătorului, duminică dimineaţă în jurul orei 2.30. Trei autoturisme au fost implicate în accidentul în care şi-au pierdut viaţa două persoane iar o a treia a fost rănită grav.

Două maşini erau oprite pe marginea drumului, parţial pe carosabil, unul dintre autoturisme făcuse o pană Cei care trecuseră mai devreme prin zonă spun că nu au văzut un triunghi reflectorizant, obligatoriu de instalat în astfel de situaţii, iar avariile maşinilor abia se zăreau.

Nu le-a observat nici şoferul unei autoutilitare, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sălaj, care i-a spulberat pe cei trei bărbaţi aflaţi în zonă.

Traficul a fost blocat pe sensul către Ploieşti şi deviat pe un drum la dreapta din DN 1 către Floreşti.

Conform IJP Prahova, s-a luat această decizie deoarece în zonă sunt montaţi separatori de sens şi nu se putea dirija pe o banda a sensului opus.Conducătorul autoutilitarei este un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sălaj. Cele două persoane decedate, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 32 ani şi 36 ani, dar şi persoana rănită grav, un tânăr de 23 ani, sunt din Floreşti.

Traficul a fost reluat în condiţii normale abia la trei ore de la producerea tragediei!