Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a făcut marţi seară o vizită inopinată la spitalul din Sinaia, spunând că a avut parte de o supriză plăcută.

"În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orăşenesc Sinaia mi-a arătat că există şi unităţi sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toţi cei care contribuie la realizarea acestui lucru.

Anul acesta, Ministerul Sănătăţii, va aloca fonduri pentru achiziţia de aparatură şi echipamente necesare în spital, dar va contribui şi la finalizarea construcţiei noii clădiri care va găzdui spitalul.", a scris ministrul pe pagina sa oficială de Facebook.

Este prima oară când ministrul laudă o unitate medicală, în urma vizitelor sale inopinate. La conferinţa de presă de la Ploieşti, din urmă cu o săptămână, Sorina Pintea anunţa că Spitalul Orăşenesc Sinaia va primi suma 2,8 milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală

Vizita ministrului la Sinaia are loc în contextul în care tot marţi Sorina Pintea a avut un schimb de replici cu preşedintele Klaus Iohannis, care a carcterizat vizitele sale în spitale drept campanie de imagine.