Avocatul George Botez, consilier local PSD, continuă seria de scrisori publice, adresate primarului Adrian Dobre. Într-o nouă postare pe contul personal de Facebook, George Botez îl sfătuieşte pe edilul liberal să rezolve problema energiei termice la Ploieşti:

Mai, Adrian....sau Adriane, ca sa intelegi si tu ! Mai micule ! Ti-am spus cu totii ca ai vot in alb daca propui proiecte fundamentate, dar nu poti intelege asa ceva ! Faci numai proiecte cu picioarele si vrei bani pentru camarila politica. Mieii tai mananca prune, iar nea Marin junior te bate la cap, de nu mai intelegi pe cine trebuie sa rezolvi ! Rezolva termia unde ti-am dat votul in alb, dar nu mari pretul la gigacalorie ca sunt pensionari si salariati care nu isi pot permite luxul de a achita cat iti trece tie prin cap ! Si dupa ce rezolvi asta, voinicule, discutam si de spitale. Si spui asa : uite, am 60 de milioane de euro acasa si facem spital.

Ca la cat de neprofesionist esti si cat empirism ai in activitate, nu iti da nimeni pe mana 40 de milioane de euro, sa ai de unde plati clientela( am vrut sa zic furnizorii de vise ai primariei). Si poate inteleg si ploiestenii ca nu poti pune primar pe unul care nu si-a zugravit nici macar apartamentul vreodata si nu poti sa-i ceri sa faca investitii municipale, pe bani publici. Ca daca stiai cum se face, aratai pana acum !