O elevă a unui colegiu ploieştean ar fi încercat să-şi ucidă prietena, la jumătatea lunii februarie. Între cele două fete ar fi existat o relaţie amoroasă, iar agresoarea îşi pregătise, se pare, un adevărat arsenal pentru a-şi pune în aplicare planul.

După comiterea faptei, aceasta ar fi fost plasată în arest, dar faţă de ea s-a luat, ulterior, măsura controlului judiciar, astfel că s-ar fi întors la şcoală, spre disperarea colegilor, care sunt îngroziţi.

Tânăra care ar fi comis fapta are 18 ani şi este elevă a Colegiului Naţional "Alexandru Ioan Cuza" din Ploieşti. Potrivit ziarulincomod.ro, pe 15 februarie 2019, într-un apartament din Ploieşti situat pe strada Romană, aceasta ar fi încercat să-şi ucidă prietena, după ce anterior s-ar fi pregătit să comită fapta achiziţionând mai multe arme şi obiecte, spray lacrimogen, un cuţit, bandă adezivă saci menajeri şi o bâtă. Victima ar fi fost atacată în apartamentul în care locuieşte, cu chirie, agresoarea. Iniţial, ar fi fost atacată cu spray lacrimogen, iar apoi lovită de mai multe ori cu o bâtă, în zona capului.

Vecinii au auzit strigătele de ajutor şi au sunat la 112, iar între timp un poliţist din cadrul departamentului Investigaţii Criminale care era în timpul liber şi se afla în zonă a auzit strigătele disperate de ajutor şi a mers la uşa apartamentului. După ce a ciocănit puternic de mai multe ori, victima a reuşit să ajungă la uşă şi a fost condusă în faţa scării de către poliţist, mai scriu jurnaliştii de la ziarulincomod.ro. Victima în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga şi drepta şi contuzie la mâna stângă. A fost transportată la spital, unde ar fi refuzat examinarea în cadrul secţiei de Chirurgie plastică.

Agresoarea a fost reţinută. Ea ar fi stat 30 de zile în arest preventiv, la Jilava, după care ar fi fost plasată sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Surse din unitatea de învăţământ, citate de ziarulincomod.ro, susţin că elevi care sunt colegi cu aceasta se tem de ea şi merg cu frică la şcoală. Se pare că agresoarea obişnuia să vorbească mereu despre moarte şi despre faptul că ar vrea să omoare oameni, iar cea mai mare dorinţă a ei ar fi să omoare pe cineva, după care să se sinucidă.