O intersecţie din centrul Ploieştiului este un adevărat pericol pentru siguranţa cetăţenilor, fie ei pietoni sau şoferi. Este vorba de intersecţia străzilor C.D Gherea cu Ştefan Greceanu.   Deşi zona este semaforizată, edilul Adrian Dobre a dispus ca semafoarele să funcţioneze doar pe intermitent, semn că nu îl interesează faptul că aici au fost foarte multe accidente.

Sau mai degrabă este vorba despre faptul că nu doreşte ca viceprimarul Cristian Ganea, cel care a decis introducerea semafoarelor în zonă, să "iasă în faţă".

Astfel, după ce municipalitatea a cheltuit 500.000 de lei pe semaforizare, semafoarele au funcţionat doar două zile, până când edilul liberal a dat ordin ca luminile să funcţioneze pe intermitent.

Viceprimarul Cristian Ganea a demonstrat că este mult mai responsabil şi este interesat de reducerea accidentelor şi a dispus repunerea în funcţiune a semafoarelor.

Să sperăm că Adrian Dobre nu va fi din nou deranjat să aştepte câteva secunde la semafor şi va înţelege că importantă e siguranţa ploieştenilor şi nu mofturile sale personale.