Un accident neobişnuit a avut loc, marţi seară, în jurul orei 23.00, în Ploieşti, la intersecţia străzilor Malu Roşu şi Traian. IJP Prahova anunţă că  un autoturism a lovit o altă maşină parcată şi a avariat o conductă de gaze.

Nu mică le-a fost, însă, mirarea poliţiştilor când au descoperit cine era şoferul vinovat. La volanul maşinii se afla un băiat de 14 ani, iar pe scaunul din dreapta fratele geamăn al acestuia.

Se pare că băiatul îşi luase fratele într-o plimbare, după ce ar fi luat maşina familiei, fără ştirea părinţilor. În urma impactului, şoferul teribilist nu a păţit nimic, dar fratele său a fost rănit.

Despre aventurile de la ceas de seară, adolescentul va avea de dat explicaţii în faţa poliţiştilor, care au deschis dosar penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi furt.

UPDATE IJP Prahova anunţă că la locul accidentului a intervenit o ambulanţă care se afla in tranzit, fiind îndrumată de locatari pe str. Ion Neculce, de unde au preluat victima accidentului rutier şi au transportat-o la spital. Băiatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar din Bucureşti, fiind politraumatizat. Din fericire este în afara oricărui pericol, rănile nefiind foarte grave.

Adolescentul-şofer a părăsit locul accidentului şi este cercetat şi pentru această infracţiune. Conform legilor în vigoare, băiatul va fi audiat de o comisie de anchetă socială, care va stabili dacă a avut discernământ în momentul procerii faptei. Dacă a avut discernământ va răspunde penal.