O medalie de argint şi două de bronz reprezintă premiile obţinute de cei şase elevi prahoveni pregătiţi la Centrul Judeţean de Excelenţă, care au participat la ediţia din acest an a Turneului Internaţional de Informatică de la Schumen

Reprezentanţii CJE Prahova, coordonat de Dana Lica, cea care i-a şi pregătit pe elevii care au participat la a X-a ediţie a Turneului Internaţional de Informatică de la Shumen-Bulgaria IATI 2018, au anunţat că Alexa Tudose, de la C. N. "Ion Luca Caragiale", a obţinut medalie de argint, fiind cel mai bun rezultat al lotului de ploieşteni. Alexa este reprezentantă a lotului naţional al României, iar pentru rezultatele obţinute în anul şcolar a fost desemnată, la Ploieşti, pentru a doua oară, "Elevul Anului".

Alţi doi colegi de-ai săi, de la acelaşi colegiu, au obţinut medalii de bronz, în cadrul competiţiei amintite. Este vorba despre Ştefan Săvulescu şi Alexandru Dobleagă, doi elevi care, de asemenea, nu sunt la primele rezultate excepţionale în domeniu.

Lotul CJE Prahova a fost completat de Ştefan Ţaga, de la C. N. "Mihai Viteazul" Ploieşti, Andrei Onuţ, de la C. N. "Ion Luca Caragiale", şi Sebastian Predescu, de asemenea elev al C. N. "Ion Luca Caragiale".