Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, anunţă desfăşurarea Campaniei “Marea Debarasare” în această perioadă, până în data de 29 noiembrie 2018.

 

În cadrul acţiunii, împreună cu operatorul de salubritate, se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni, în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

 

Cetăţenii care deţin echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncţionale sau degradate le pot preda printr-un simplu apel la numerele de telefon:

- 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecţia Mediului;

- 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

 

Reamintim faptul că, cetăţenii participanţi la campanie pot solicita înscrierea în cadrul tombolei “Scoate deşeurile din casa ta!”, care se va desfăşura, joi 6 decembrie, începând cu ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

 

Ploieştenii pot anunţa de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00, intenţia de participare la această acţiune, la numerele de telefon precizate anterior, enumerând echipamentele de care doresc să se debaraseze, precum şi datele personale de contact.

 

Personalul Biroului Protecţia Mediului din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti va emite Adeverinţa de predare – primire a acestora, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare de la cetăţeni.

 

Persoanele, care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni, sunt aşteptate la Centrul municipal de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, situat în strada Ciprian Porumbescu.