Aleşii judeţeni au alocat suma de 1,1 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, 544.000 de lei din aceşti bani reprezentând fonduri suplimentare pentru achiziţia de aparatură medicală.

„S-au primit bani din partea Ministerului Sănătăţii pentru dotarea cu aparatură medicală atât pentru Spitalul Judeţean Ploieşti, cât şi pentru Maternitate, peste 1.806.000 lei, bani care sunt sigur că ne vor fi de folos”, a anunţat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Pe lista de dotări cu aparatură medicală de la Spitalul Judeţean Ploieşti, aprobată la începutul acestui an, figurează ecograf pentru urologie, EKG, , aparat radiologie digital, , echipament pentru terapie cu laser, echipament pentru analizare masă corporală, precum şi alte aparate şi dispozitive medicale absolut necesare inclusiv în domeniul chirurgiei.

Programul referitor la achiziţionarea de aparatură medicală pentru Spitalul Judeţean Ploieşti a demarat la începutul acestui an, proiectul având o durată de implementare de 12 luni.