Patru autoturisme au fost luate de ape, însă nimeni nu a fost rănit, iar viitura care a venit cu putere a rupt conducta care asigură alimentarea cu gaze în comuna Poiana Câmpina.

Urgia s-a dezlănţuit joi seară, iar localnicii au spus că nu au mai trăit niciodată aşa ceva.A plouat torenţial aproape două ore, iar în urma potopului, pe dealurile din satele Bobolia şi Pietrişu din comuna Poiana Câmpina s-au format viituri care au distrus totul în cale. La Pietrişu, a fost ruptă conducta de alimentare cu gaze, iar la Bobolia au fost inundate aproape 20 de case, iar patru maşini sunt avariate. Practic, autoturismele au fost luate de viitură din faţa porţilor şi aruncate în şanţuri. Viitura a fost atât de puternică, încât la Bobolia a decopertat asfaltul de pe un drum local.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că o situaţie deosebită s-a înregistrat la Bobolia, comuna Poiana Câmpina, unde un om a fost luat de o viitură. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit de către pompieri. el este conştient şi primeşte îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

Echipele Distrigaz au lucrat pentru remedierea conductei de gaze rupte la Pietrişu.