Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2018.

Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a început recrutarea candidaţilor, pentru arma „pompieri şi protecţie civilă” şi a scos la concurs, pentru sesiunea 2018, 37 de locuri/ofiţeri – bărbaţi, la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” – Facultatea de Pompieri şi 290 de locuri – bărbaţi, din care 265 locuri specialitatea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 locuri specialitatea maistru militar auto la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova.

Numărul de locuri aprobate în instituţiile de învăţământ ale  Ministerului Apărării Naţionale, care şcolarizează personal pentru nevoile unităţilor Ministerului Afacerilor Interne este de 74 locuri pentru ofiţeri şi 79 locuri pentru maiştrii militari, cu diferite specialităţi.

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale unde pot candida şi femei.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0244.595.366,  int. 27001) din cadrul inspectoratului sau pe pagina http://www.isuprahova.ro/cariera.html .

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior ale MAI şi la instituţii de învăţământ ale M.Ap.N. se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 25 mai 2018, iar pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 15 iunie 2018.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, strada Rudului, nr. 96, Ploieşti.