Primăria Sinaia va organiza în perioada 07 – 17 mai 2018, cea de-a XIV-a ediţie a campaniei de ecologizare “Verde Crud”.

“Verde Crud este un proiect început acum 14 ani, la care ţin foarte mult şi mă bucur să văd că de la an la an se implică tot mai mulţi sinăieni. Un oraş curat este mai frumos, atât pentru noi cât şi pentru cei care ne vizitează. Curăţenia din jurul nostru ne face pe toţi să ne simţim mai bine. Primăvara este un moment prielnic să înfrumuseţăm locul unde trăim, iar prin aceasta dovedim, înca o dată, că ne pasă, până la urmă, de noi şi de felul în care alegem să trăim în acest oraş.” a declarat Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia.

Campania “Verde Crud” 2018 se va desfăşura în toate cartierele din Sinaia şi va consta în acţiuni de colectare a deşeurilor biodegradabile (frunze, crengi, resturi vegetale) de la populaţie, după un program de ridicare, pe zile. De asemenea, cu ajutorul voluntarilor şi a angajaţilor societăţilor aflate în subordinea consiliului local, se vor curăţa străzile, trotuarele, curţile şi rigolele. Tot în acest timp se vor organiza acţiuni de ecologizare pe coaste şi pe văile râurilor.

Printre obiectivele principale ale campaniei este şi sensibilizarea tuturor celor care trăiesc în Sinaia cu privire la importanţa protejării mediului.

Găsiţi programul pe cartiere şi zile de colectare a gunoiului  : http://www.primaria-sinaia.ro/2018/05/02/incepe-campania-verde-crud/