Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei, pe sensul către munte, se desfăşoară în coloană, cu o viteză de aproximativ 20 de kilometri la oră, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 de kilometri la oră.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie sporită, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Conform IJP Prahova, traficul a fost deviat de la Braşov pe DN1A, Săcele-Cheia-Măneciu-Ploieşti, pentru a se evita blocajele pe DN1

In acelaşi timp, pe DN1A, la Lipăneşti a avut loc o tamponare faţă-spate între 5 autoturisme. Conform sursei citate, nu au existat victime, iar maşinile au fost scoase în afara părţii carosabile, traficul desfăşurându-se normal