O ploieşteancă a aflat de pe reţelele de socializare că şi-a pierdut portofelul în parcarea unui centru comercial.

Femeia se poate considera norocoasă, după ce portofelul plin cu bani şi acte de identitate a fost găsit în parcarea unui centru comercial de un echipaj de jandarmi.

Astfel în ziua de 4 decembrie a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile,,Matei Basarab” Ploieşti, a observat în parcarea unui centru comercial din Ploieşti, un portofel care conţinea o sumă importantă de bani şi diferite documente personale aparţinând unei persoane de sex feminin din Ploieşti.

Dând dovadă de inalt spirit civic, onoare şi respect, echipajul a trecut la identificarea persoanei păgubite, utilizând mijloace moderne aflate la îndemână. Rezultatele nu au întârziat să apară, aceasta fiind înştiinţată de subofiţerii jandarmi că a pierdut portofelul prin intermediul unei reţele de socializare. Vădit impresionată, aceasta le-a mulţumit jandarmilor pentru gestul lor.”, se arată într-o postare pe Facebook.

Rezultatele nu au întârziat să apară, aceasta fiind înştiinţată de subofiţerii jandarmi că a pierdut portofelul prin intermediul unei reţele de socializare. Vădit impresionată, aceasta le-a mulţumit jandarmilor pentru gestul lor.

Sursa: Facebook