Un şofer a ales un loc inedit pentru testarea limitelor automobilului: spatiul verde de pe linia de tramvai! S-a întâmplat la Bucureşti, iar filmuleţul a devenit viral pe reţelele de socializare. Având în vedere că şi Ploieştiul are zone înierbate pe linia de tramvai, oricând putem asista la o asemenea scenă şi la noi.

După difuzarea imaginilor au apărut informaţii conform cărora SUV-ul negru ar aparţine SRI. Iar astăzi Digi24 are confirmarea.

Serviciul Român de Informaţii susţine că maşina se afla într-o misiune de exerciţiu. Deşi noţiunea de „discreţie” caracterizează orice serviciu secret, este greu de înţeles de ce „spionul” ţinea morţiş să iasă în evidenţă pe spaţiul verde, mai ales că în acel moment calea de rulare era liberă.
 

Vă prezentăm mai jos răspunsul primit de Digi24 de la Biroul de Presă al Serviciului Român de Informaţii:

„Autoturismul la care faceţi referire aparţine Brigăzii Antiteroriste din cadrul Serviciului Român de Informaţii şi se afla într-o misiune de exerciţiu. Procedurile misiunii presupuneau parcarea şi intervenţia operativă într-o anumită locaţie, într-un timp dat. Menţionăm că maşina nu a staţionat mai mult de 5 minute şi nu a afectat în niciun fel traficul din zonă.”