Două adolescente de 15 ani din Prahova sunt cercetate de poliţişti, după ce pe Facebook a apărut, duminică, o înregistrare video în care acestea bat o fată cu palmele şi cu picioarele pe stradă şi o umilesc, punând-o să îngenuncheze şi să le sărute mâinile, scrie News.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii au deschis dosar de cercetare pentru loviri sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cazul a două adolescente de 15 ani, una din Ploieşti şi cealaltă din localitatea Blejoi, care apar într-o înregistrare agresând şi umilind o altă fată.

Ea a precizat că cele trei fete care apar în înregistrarea postată pe Facebook au fost identificate, iar până acum au fost găsite două dintre ele, respectiv victima, de 14 ani, din Ploieşti, şi una dintre agresoare, de 15 ani.

În imaginile publicate pe Facebook se poate vedea cum două dintre fete o bat pe cea de-a treia cu palmele şi cu genunchii, în timp ce un băiat filmează, iar la un moment dat acesta o stropeşte pe victimă cu apă.

”Dacă te întreabă cineva dacă o cunoşti pe Deea, îi spui că nu o cunoşti. Ba îi spui că o cunoşti şi că ţi-ai luat bătaie de la ea”, spune una dintre agresoare, după care o trage de păr pe fata de 14 ani, o loveşte cu palmele peste faţă, apoi în piept cu genunchii.

Spre finalul înregistrării, care durează câteva minute, cele două fete de 15 ani o obligă pe cea de 14 ani să îngenuncheze şi să le sărute mâinile, timp în care băiatul care asistă la scenă o stropeşte din nou pe fată cu apă.