Angajaţii TCE Ploieşti au iniţiat o Petiţie online prin care cer   "Salvarea troleibuzului din Ploieşti". Demersul vine după ce există din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora conducerea TCE Ploieşti intenţionează să renunţe total la transportul cu troleibuzul, motivând nevoia de redresare a societăţii comerciale. Interesant este că şefii TCE se pregătesc să renunţe la transportul nepoluant în favoarea autobuzelor, existând zvonuri că s-a bătut palma pentru achiziţia directă a unui lot de autobuze second hand.

Mai mult angajaţii au reacţionat dur la imaginile publicate în premieră de Jurnalul Prahovean în care directorul Alexandri Nicolae alături de doi dintre liderii de sindicat (Ion Mişcă şi Silviu Sonu) petrec la un restaurant din Ploieşti sărbătorind Ziua Transportatorului. Silviu Sonu a încercat să motiveze prezenta sa la petrecere explicând pe Facebook că...a participat la o "petrecere privată la care fiecare a contribuit cu bani din buzunarul propriu"...

Chiar şi aşa, este regretabil că în paralel cu disponibilizările, liderii de sindica cântă şi dansează. În timp ce o parte dintre colegii de muncă vor rămâne pe drumuri, conducerea TCE sărbătoreşte problemele financiare la o petrecere stropită cu alcool şi mâncare bună.

Oare ce au simţit angajaţii TCE disperaţi de valul de concedieri anunţat în momentul în care şi-au văzut şefii şi liderii de sindicat petrecând ca şi când totul ar fi roz? Şi cum a putut fi organizată o astfel de petrecere, sfindându-i pe cei care produc venituri TCE?

Săptămâna viitoare vă vom prezenta mai multe opinii ale angajaţilor simpli din TCE, angajaţi care s-au săturat să susţină nişte sindicalişti care nu le apară, în niciun fel interesele.