Liberalul Adrian Dobre se luptă pentru cursa de cel mai slab primar din istoria Ploieştiului. Şi la ce se întâmplă în oraş putem spune că deja conduce detaşat competiţia şi slabe şanse să mai recupereze cineva decalajul până la finalul mandatului.

La capitolul “realizări” vorbim despre distrugerea CSM şi a sportului pentru copii şi juniori, TCE, amânarea acordării mărcilor Petrolul , dar şi Parcul municipal Vest. Dacă până acum motivaţia degradării parcului o reprezenta lipsa personalului angajat pentru întreţinerea investiţiei, suntem curioşi care este acum explicaţia pentru lanul de bălării care invadează aleile, pentru fântana arteziană deteriorată, pentru sera închisă sau pentru gunoaiele care sunt peste tot prin parcări.

Organigrama parcului cuprinde 49 de posturi şi suntem curioşi ce ar trebui să facă angajaţii respectivi de vreme ce aleile sunt plină de buruieni, iarba nu a fost tunsă deloc, florile invadate de bălării, pomii (cei care nu s-au uscat încă) sunt netoaletaţi, iar locurile de joacă pentru copii arată deplorabil.

Fotografiile sunt mai mult decât elocvente şi au fost făcute duminică,4 iunie, în jurul prânzului.

Domnule primar Adrian Dobre,când veţi înţelege că oraşul de admnistrează din teren,nu din birou? Când aţi vizitat ultima oară Parcul  Municipal Vest?