Un angajat al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Prahova este suspectat de luare de mită, procurorii făcând, joi seară, percheziţii la biroul acestuia din cadrul instituţiei, la domiciliul şi în maşina suspectului, dar şi la locuinţele unor presupuşi complici ai acestuia. 

Angajatul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Prahova suspectat de corupţie este audiat, joi seară, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care îl acuză de opt infracţiuni de luare de mită. Cei care voiau să înmatriculeze autovehiculele mai repede puneau 200 de lei în dosarul cu documente, iar după achitarea taxelor funcţionarul păstra restul, spun anchetatorii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au făcut, joi seară, percheziţii la sediul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Prahova, în biroul unui angajat suspectat de luare de mită.

Descinderi au avut loc şi la locuinţa suspectului, fiind percheziţionat, totodată, şi autoturismul acestuia, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.  

În paralel cu acţiunea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au facut percheziţii la domiciliile unor presupuşi complici ai angajatului Serviciului de înmatriculări auto, întrucît se pare că este vorba despre o reţea care funcţiona pentru a-i favoriza pe unii dintre ce care doreau să înmatriculeze mai repede autovehicule.