Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a fost amendată de către IPJ Dâmboviţa cu 3.000 de lei pentru ”neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile” şi pentru lipsa parapetelor pe drumul naţional 71, care face legătura între localitatea dâmboviţeană Moroeni li Cota 1000 din Masivul Bucegi.

Serviciul Rutier din cadrul Poliţiei Dâmboviţa a sancţionat contravenţional administratorul DN 71 Moroeni - Cota 1000 ”în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, respectiv pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile şi pentru lipsa sistemelor de protecţie a vehiculelor (parapete) în zona lucrărilor de artă ( în zona podurilor şi podeţelor)”, anunţă IPJ Dâmboviţa într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă.

Amenda a fost dată după ce în în ultima perioadă poliţiştii rutieri au făcut verificări cu privire la starea acestui tronson.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru News.ro că CNADNR, care este administratorul drumului, a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei.