Jurnalul Prahovean publica în data de 22 septembrie articolul „Scandalos ! De ce nu a vrut primarul Dobre să rezolve problema CSM Ploieşti “, material în care explicam de ce a evitat edilul Ploieştiului rezolvarea crizei financiare de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

Articolul nostru viza numai comportamentul primarului Adrian Dobre şi în niciun caz modul în care au fost transferaţi copiii de la Petrolul Ploieşti la un anumit club.

Precizăm acest lucru, deoarece ieri, colegii de la Republika News au publicat un articol în care suntem acuzaţi că nu am publicat un drept la replică.

Aşa zisul drept la replică nu avea nicio legătură cu datele furnizate de articolul nostru:vorbea doar despre transferurile copiilor de la grupele Petrolului la un alt club sportiv, transferuri despre care Jurnalul Prahovean nu a scris nimic

Pe această cale, îi solicităm public primarului Adrian Dobre să confirme sau să infirme dacă a semnat adresa către ROMPETROL în care se solicită ca baza Vega să fie dată firmei PETROSPORT!

De asemenea, solicităm firmei PETROSPORT să ne demonstreze, în scris, cum s-a ajuns la situaţia în care primarul Ploieştiului să facă lobby pentru o asociaţie privată, care nu are nicio legătură cu Primăria.

Şi mai dorim să aflăm, tot public, dacă este adevărată informaţia potrivit căreia la negocierea cu ROMPETROL, reprezentantul firmei PETROSPORT s-a prezentat împreună cu un consilier personal al primarului Adrian Dobre şi în ce condiţii asociaţia sportivă a beneficiat de aceste servicii.

Dacă aceste lucruri sunt importante aşteptăm un drept la replică în care să ni se răspundă punctual  la fiecare problemă semnalată de noi.

Adresa de mail a Jurnalului Prahovean este [email protected]