Deşi nu a candidat niciodată şi nici nu este membră a vreunui partid politic, Nicoleta Crăciunoiu, directoarea Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti, este adevăratul primar al oraşului.

Altfel nu ne putem explica de ce după ce a umplut Ploieştiul de purici, ţânţari şi căpuşe, după ce a desfiinţat CSM, Nicoleta Crăciunoiu loveşte din nou!,

Surse din administraţia ploieşteană susţin că şefa Direcţiei Economice refuză să dea viză pe proiectul PSD privind acordarea transportului gratuit pentru elevii şi studenţii ploieşteni şi pentru mămicile aflate în concediu de creştere a copilului de până la doi ani.

Aşa cum a procedat şi în cazul celorlalte probleme ale Ploieştiului, Crăciunoiu refuză viza Direcţiei Economice (deşi există cea a Direcţiei Juridice) fără a-şi motiva în vreun fel decizia. Totuşi nu putem să nu ne întrebăm cum a putut aviza transportul gratuit pentru doi ani în Ploieşti (pentru ploieştenii cu venituri sub 3000 de lei)

Vă reamintim că aleşii PSD şi ALDE au iniţiat un proiect privind acordarea gratuităţii pe transportul în comun pentru elevii şi studenţii ploieşteni, dar şi pentru mămicile aflate în concediu de creştere a copilului de până la doi ani.