Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova efectuează miercuri dimineaţa patru percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiul Ploieşti, bănuite că ar fi sustras bunuri dintr-un spaţiu de cazare, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei transmis Agerpres

Potrivit sursei citate, cinci persoane vor fi conduse la audieri.Din cercetări a reieşit că, la data de 1 iulie, persoanele bănuite ar fi pătruns în unitatea de cazare, din municipiul Ploieşti, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice şi electrocasnice, în valoare totală de 33.000 de lei. De asemenea, vor fi puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
Totodată, poliţişti de la secţiile de poliţie şi Biroul Rutier din municipiul Ploieşti vor acţiona în zonă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluenţa traficului rutier. 

La activităţi participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.