Surse apropiate anchetei crimei care a îngrozit Ploieştiul dezvăluie că Vasile Pascale, cel acuzat de moartea Tatianei, a dat dovadă de un cinism dus la extrem. Deşi omorâse o femeie în urmă cu câteva ore, Pascale a plecat, liniştit, la mare cu o altă femeie cunoscută tot pe reţeaua de socializare Facebook.

De altfel, Pascale şi Mary  îşi făceau declaraţii de dragoste public pe Facebook, ca şi când ar fi fost vorba despre o relaţie serioasă.

Cum nu are autoturism, cei doi au ajuns la Mamaia cu autoturismul femeii, iar pe drumul de întoarcere, pe A2,  au fost opriţi de poliţişti, care l-au încătuşat pe Pascale. Partenera lui de vacanţă este acum în stare de şoc, nevenindu-i să creadă cu cine a putut merge pe Litoral

Este posibil ca Don Juan-ul de Văleni să fii făcut şi alte cuceriri pe reţeaua de socializare, iar anchetatorii urmează să stabilească şi traseul "erotic" al bărbatului arestat, deja, pentru uciderea Tatianei.

Vă reamintim că pe 4 august, într-o zonă mărginaşă a Ploieştiului a fost găsit cadavrul Tatianei Tudor, o contabilă în vârstă de 42 de ani, căsătorită, şi mamă a unui băiat în vârstă de 19 ani.