Primăria Craiovei şi-a făcut site pentru a primi online reclamaţii online de la cetăţenii urbei. Deja, pagina cityconnect.ro este plină de sesizări şi poze făcute cu telefonul mobil legate de gropi, semafoare nefuncţionale şi maşini abandonate pe domeniul public. Site-ul este administrat de un serviciu al administraţiei municipale care poate primi şi procesa în timp real problemele raportate.

Ajutati-ne sa facem orasul mai frumos! "CityConnect" activeaza colaborarea in timp real cu cetatenii, transformandu-i pe utilizatorii de mobile in inspectori care devin ochii si urechile orasului. Cetatenii raporteaza gropi, mazgaleli cu graffiti si alte probleme de oriunde din oras folosindu-si telefonul mobil. "CityConnect" va avea grija ca toate problemele trimise catre noi sa ajunga la institutiile abilitate in rezolvarea acestora!“, este mesajul de pe prima pagină a site-ului.

Practic este eliminată birocraţia, hârtiile, aşteptatul la registratura instituţiei, primirea numărului de înregistrare etc.

Rămâne de văzut şi cât de repede vor rezolvate problemele apărute căci luarea la cunoştinţă nu pare, până la urmă, un lucru foarte complicat.