Weekend...roz la Breaza, unde peste 200 de doamne şi domnişoare s-au întrecut în cursele de alergare desfăşurate în cadrul evenimentului „Running Quenn”. Senzaţia zilei a fost Doina Speranţa, cea mai în vârstă participantă, În vârstă de 77 de ani, ea a terminat cursa de Nordic Walking (mers norduc) în primii 5, surclasând concurente mult mai tinere.
O notă aparte evenimentului a dat-o şi prezenţa câştigătoarelor concursului de frumuseţe Miss Prahova. Au luat startul alături de doamnele din Breaza Oana Cristina Gârbea, deţinătoarea titlului Regina Prahovei, Andreea Onica, Miss Sinaia, şi Alexandra Matei, cea care a câştigat locul 2 la întrecerea frumoaselor din Prahova. De altfel, Oana Gârbea a demonstrat că nu este doar o fată frumoasă reuşind să se claseze pe locul 2 în proba de alergare 5 kilometri, la grupa de vârstă peste 20 de ani.

Running Queen nu ar fi existat fără primarul Costin Bălăşescu şi fără Sorin Popescu, preşedintele Fundaţiei Miss Queen. La eveniment a fost prezent şi prefectul Marius Sersea, care a făcut cadou brezenilor posibilitatea de a se fotografia cu trofeul Cupa României, cucerit în urmă cu o lună de echipa Petrolul Ploieşti. Pe lista sponsorilor care au contribuit la reuşita evenimentului s-a numărat alături de firmele din Breaza şi deputatul liberal  Mircea Roşca.
Mai menţionăm că Running Queen a fost primul eveniment organizat în cadrul sărbătoririi a 510 ani de la prima atestare documentară a oraşului Breaza.