Zilele lui Iulian Teodorescu în fruntea Primăriei Ploieşti sunt numărarte. Surse din cadrul Primăriei Ploieşti ne-au declarat că proiectul prin care lui Teodorescu îi sunt retrase atribuţiile de primar a fost depus la secretariatul municipalităţii de către consilierii liberali.

Proiectul va intra în dezbatere la şedinţa ordinară din această lună şi sunt slabe şansele ca el să nu treacă.

Astfel, finalul anului va aduce în fruntea municipalităţii un nou viceprimar cu atribuţii de primar.

Vă reamintim că lui Iulian Teodorescu (ALDE) i s-au reproşat, printre altele, lipsa iluminatului public ornamental în Ploieşti, dar şi absenţa de la manifestările prilejuite de Ziua Naţională în municipiu.

"Consilierii locali ai PNL Ploiesti au depus  un proiect de hotarare prin care solicita demiterea lui Iulian Teodorescu din functia de viceprimar, considerandu-l principalul responsabil pentru situatia fara precedent in care se afla Ploiestiul la acest final de an.

Partidul National Liberal, prin reprezentantii sai,  a atras atentia in nenumarate randuri cu privire la modul defectuos in care se desfasoara lucrarile pe fonduri europene care, nefinalizate la termenul prevazut in contract (31 decembrie 2015), vor produce prejudicii grave in bugetul municipiului Ploiesti, confirmate de altfel si prin adrese oficiale semnate de reprezentanti a executivului.

Totodata, consideram inacceptabil faptul ca in acest moment nu a fost identificata nicio solutie pentru ca ploiestenii, platitori de taxe si impozite la bugetul local, sa nu beneficieze de iluminatul ornamental specific sarbatorilor de iarna in toate cartierele Ploiestiului din cauza unei neglijente de neconceput: lipsa alocarii bugetare necesare.

Avand in vedere numarul foarte ridicat al problemelor sesizate in spatiul public atat de cetatenii din Ploiesti, cat si de reprezentantii mass-media, precum si lipsa de reactie, prin masuri concrete de remediere, a domnului Iulian Teodorescu , PNL Ploiesti considera oportuna demiterea actualului viceprimar cu atributii de primar, precum si sanctionarea celorlalti membrii ai executivului care se fac vinovati pentru aceste situatii.", anunţă PNL Ploieşti într-un comunicat de presă