Are 19 ani, iar viaţa l-a aruncat într-o luptă acerbă de supravieţuire, mult prea devreme. Se numeşte Alexandru Marian Ghiţă şi acum o lună a fost diagnosticat cu o tumoare intercostală. Deşi iniţial medicii de la Ploieşti i-au spus că este vorba despre o simplă inflamaţie, în urma unui control realizat în Bucureşti, medicii de acolo i-au spus că are o tumoare malignă-intercostală.

De aproximativ două săptămâni a fost operat, i-au fost extrase trei coaste, însă tânărul trebuie să răzbească şi să urmeze un tratament foarte costisitor.

Are probleme financiare şi nu poate acoperi nici cum cheltuielile mult prea mari. Koshin Glam Club a luat atitudine şi organizează o acţiune caritabilă. A gândit o seară specială, în urma căreia toate fondurile din intrare vor fi donate în contul tânărului.

Vineri, 17 aprilie, de la ora 23.00 în Koshin Glam Club vor concerta Nico şi Shobby, Valentin Dinu, Trupa Băieţii, Laurian Manta şi trupa X-treme Brothers de la Romanii au talent. Aceştia din urmă vor prezenta un show inedit de acrobaţie. Va fii o seară în care, în afară de distracţie, ne vom gândi la un tânăr care are nevoie de ajutor şi speranţă.