Consiliul Judeţean Prahova a probat înfiinţarea Parcului Industrial Bărcăneşti , societate aflată în proprietatea CJ şi care va administra spaţiul în care vor fi atraşi investitori. Pentru început, capitalul social subscris şi vărsat integral de CJ este de 26 de milioane de lei, divizat în acţiuni nominative şi numerar de 1 milion de lei. Consiliul Judeţean va contribui prin cedarea unui teren intravilan de 89 de hectare situat pe teritoriul comunei Bărcăneşti, sat Tătărani. Principalele discuţii s-au axat pe numărul de membri în Adunarea Generală a Acţionarilor şi a componenţei Consiliului de Administraţie.

Până la urmă, s-a optat pentru  7 membri în AGA, care nu vor fi remuneraţi în primul mandat. Componenţa a fost stabilită prin propuneri din partea fiecărui grup politic. Astfel, din partea PNL au fost aleşi consilierii judeţeni: Iuliana Dosaru, Viorica Vasile, Laurenţiu Mitrea, Viorica Vasile. Din partea PSD: Rareş Enescu. Din partea PDL : Dănuţ Cornea şi Radu Ionescu.

Alegerea  Consiliul de Administraţie a produs o surpriză, deoarece pe lângă cei doi membri propuşi de PNL (Ion Marius Fenechiu, Narcis Toboc), PSD l-a nominalizat pe Cătălin Vlad, fostul director al Parcului Constantin Stere de la Bucov şi membru activ al PDL. Daniela Răducu a fost numită director general al societăţii.

„Am adoptat hotărârea de înfiinţare a unui parc industrial la. Am propus ca acest parc să fie situat pe partea stângă a drumului de centură, care duce la Buzău,. Pe partea dreaptă a aceluiaşi, drum discutăm cu OMV Petrom proiectul de înfiinţare a unui muzeu modern al petrolului”, a explicat Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.