În detrimentul eforturilor societăţii noastre de a imprima un aspect plăcut obiectivelor arhitectural peisagistice din municipiu, prin amenajări ale spaţiilor verzi, repararea şi recondiţionarea mobilerului urban şi a obiectelor din incinta locurilor de joacă, comportamentul unor cetăţeni încă lasă de dorit.

Astfel, personalul societăţii noastre a constatat lipsa a aproximativ 100 bucăţi tufănele, din materialului floricol de sezon plantat pe spaţiile verzi (sens giratoriu Laboratorului-Republicii, Parc Sala Sporturilor Olimpia, Parc Aurora, Ghe. Gr. Cantacuzino, Mihai Bravu), precum şi deteriorarea vopselei aplicată pe băncile din incinta locului de joacă din strada Eroilor, deşi zona respectivă a fost protejată corespunzător. În acelaşi timp, s-a constatat lipsa a 8 leandri din ghivecele de lemn amplasate în zona intersecţiei străzilor Laboratorului – Republicii.

Precizăm faptul că mobilierul urban va fi revopsit, urmând ca florile sustrase să fie înlocuite cu plante din aceeaşi specie.

Pe această cale rugăm cetăţenii, care observă acest tip de comportament, să apeleze Dispeceratul Primăriei Municipiului Ploieşti, la nr. 0244/984, pentru sesizări în acest sens.