Drumul spre mare al unei familii din Vâlcea s-a dovedit a fi unul fatal. Maşina în care se aflau doi adulţi şi trei copii, a intrat sub un tir, la kilometrul 37 de pe Autostrada Soarelui. Părinţii şi un copil cu vârsta de 5 ani au murit pe loc, iar ceilalţi doi se află în stare gravă la spital.

Tabloul accidentului este parca desprins din filmele de groază: maşina în care ce aflau cei doi părinţi, unul de 36 şi celălalt de 37 de ani, şi cei trei copiii ai lor a fost strivită de roţile unui tir. Pe şosea erau răspândite bagaje şi cioburi.

Inspectorul de poliţie, Ionuţ Dumbravă, a declarat că şoferul „A pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu remorca unui tir care staţiona regulamentar pe banda de urgenţă a autostrăzii”.

Tatăl, dar şi unul dintre copii au murit pe loc, iar mama a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, unde, cu toate eforturile medicilor, nu a supravietuit. Ea a decedat la scurt timp după ce a fost dusă la spital.

Singurii care au scăpat cu viaţă sunt ceilalţi doi copii ai familiei, dar şi aceştia se află în stare gravă, la spital.  

 

      Sursa: digi24.ro