Facebook are probleme serioase în Europa şi România. Câteva ţări importante întâmpină cele mai mari dificultăţi. Messenger, paginile şi Timeline sunt afectate.

Când utilizatorii încearcă să posteze o actualizare, aceştia primesc următoarea eroare: Something went wrong. We're working on getting it fixed as soon as we can.

Sunt probleme şi cu postarea de comentarii. Si celalalte aplicaţii care aparţin de Facebook, Instagram şi Messenger, au întâmpinat probleme de funcţionalitate.

De asemenea, şi aplicaţia WhatsApp ar avea probleme, aceasta funcţionând foarte greu.

Se pare că Facebook pregăteşte şi o schimbare mare. Vrea să integreze o opţiune de plăţi, cum are WeChat, rivalul din China. Aşa cum se întâmplă de fiecare dată înainte de-o funcţie nouă, sunt derulate teste. E posibil că dificultăţile de funcţionare de acum să aibă legătură cu schimbările pe care reţeaua socială vrea să le facă.

Cele mai mari probleme cu Facebook sunt în Marea Britanie, Belgia şi Olanda, dar şi în nordul Italiei. În România, aceste se manifestă în Bucureşti, unde sunt şi cei mai mulţi utilizatori.

Facebook are probleme destul de mari. Administratorii de pagini pe reţeaua socială au remarcat că nu pot publica sau programa mesaje. Totodată, reţeaua socială are probleme de stabilitate per total. Mulţi utilizatori se plâng şi că au dificultăţi la autentificare.

Cea mai enervantă problemă e însă în Facebook Messenger. Deşi încă pot fi trimise mesaje, pentru majoritatea utilizatorilor, pozele nu pot fi trimise. Cei mai mulţi sunt afectaţi cei care utilizează aplicaţia pentru Android şi iOS.

Cele mai mari probleme sunt întâlnite în Marea Britanie şi Franţa. Cel mai probabil e vorba de o actualizare sau o schimbare pe care o face compania. Totodată, sunt pe coasta de Est a SUA mulţi utilizatori. De asemenea, Asia prin câteva ţări întâmpină aceleaşi dificultăţi.

Între timp, problemele Facebook s-au răspândit şi către Timeline. Numeroşi utilizatori se plâng că nu pot publica nimic pe profilurile personale şi nici nu pot reacţiona la alte mesaje de pe reţea.