2014 este un an special pentru FC Petrolul: echipă iubită a ploieştenilor şi prahovenilor aniversează 90 de ani de la înfiinţare! Clubul nostru demarează o serie de evenimente grandioase pentru a marca cele 9 decenii de istorie, tradiţie şi onoare.

Toate aceste acţiuni sunt precedate de un clip emoţional filmat recent, protagonişti fiind reprezentanţii a patru generaţii de petrolişti (legendarul Mircea Dridea, fostul portar Dumitru Jipa, Adrian Mutu, Laurenţiu Marinescu, precum şi o grupă de juniori ai FC Petrolul). Clipul îl puteţi vedea pe FCPTV. Un al doilea videoclip, cu actualii fotbalişti ai Petrolului cântând imnul echipei pe stadion, s-a filmat deja şi vi-l vom prezenta în curând.

În intervalul mai-septembrie, zecile de mii de suporteri ai Petrolului vor avea parte de nenumărate surprize, concursuri cu premii, sesiuni de autografe, iar caravana ”Petrolul – 90 de ani” se va deplasa în toate cartierele Ploieştiului, dar şi în cele mai importante oraşe din Prahova, printre care Câmpina, Vălenii de Munte, Urlaţi şi Mizil.

Primul eveniment major al campaniei va avea loc pe 1 Mai, în centrul Ploieştiului, în cadrul unui spectacol la care vor participa fostele glorii ale Petrolului, precum şi actuala echipă, seara urmând să se încheie cu un concert al trupei Voltaj.

FC Petrolul Ploieşti are cel mai frumos public din România şi îi invită pe toţi suporterii echipei să participe la evenimentele organizate special pentru ei. Pentru tot ce înseamnă Petrolul, pentru Ploieşti, anul 2014 este unul de sărbătoare, cea a clubului, a lupilor galbeni şi a întregului oraş.

Programul evenimentelor va fi anunţat pe site-ul oficial al clubului şi prin intermediul mass-media.