Petrolul a încheiat la egalitate şi meciul de la Cluj, contra CFR-ului. O banalitate. Indiferent cum joacă, indiferent dacă este dezavantajată de arbitraj, şi la meciul acesta a fost, Petrolul termină la egalitate. Pare a fi o marcă a destinului şi este, cu siguranţă, o ştampilă pe care Răzvan Lucescu o va purta mult timp, şi de aici înainte, indiferent de rezultatele viitoare.

Răzvan Lucescu a ales să joace iar cu Hoban în postura de fundaş central, lângă Geraldo, cu Mustivar şi De Lucas la centru, dar şi cu Zicu în dreapta liniei de trei din spatele lui Tamuz.

Prima parte a meciului a fost una echilibrată, cu un ritm bun,  în care fiecare dintre cele două formaţii şi-au trecut în cont ocazii importante de a deschide scorul. CFR a ratat prin Ogbu, de două ori, în minutul 8, când a apărat Pecanha, şi în minutul 26, când nu a profitat de o ciocnire dintre Pecanha şi Geraldo, trimiţând peste poarta goală, din 6 metri, în poziţie central. Petrolul a ratat şi ea două ocazii importante. Mai întâi prin Albin, care a executat bine o lovitură liberă de la 35 de metri, mingea fiind respinsă de Felgueiras, pentru ca în minutul 39, Hoban, singur în colţul careului de 6 metri, după un corner executat de Teixerira, să trimită puternic, dar mult peste poartă.

În partea a doua a intrat în rol Istvan Kovacs. După ce, în minutul 51, Cadu îl loveşte în cap pe Tamuz, în careul CFR-ului, fără ca Istavan să vadă ceva nefiresc, acelaşi arbitru îi acordă al doilea galben lui Geraldo, şi îl elimină pe portughez. Dacă la faultul din prima repriză obstrucţia a fost clară, la faza din repriza secundă nu a fost nimic, Deac fiind cel care s-a aruncat, efectiv, în Geraldo. Cu un om mai puţin, Petrolul a reacţionat şi a deschis scorul, graţie unei faze create de Mustivar şi finalizate de omul meciului, Felipe Teixeira. Cu atitudine, dar şi cu noroc, la faza la care Hoban a scos de pe linia porţii, Petrolul ducea meciul sper ceea ce putea fi prima victorie lucesciană. N-a fost pentru că Fernandez l-a scăpat pe Costea, în minutul 83, iar acesta a restabilit implacabila remiză.

Ca repetiţie pentru returul semifinalei de la Giurgiu, cu Astra, jocul şi rezultatul au fost ok. Din perspectiva anulării semnului ăsta de X, doar şapte minute au despărţit Petrolul de spargerea tiparului.