Cine transmite Spania – România? Când se joacă meciul?

 

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe Arena Naţională, teren propriu, cu scorul 2-0 (2-0), de Suedia, în penultima etapă a Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Tricolorii au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în luna martie a următorului an, de a participa la turneul final, la care şi ţara noastră organizează meciuri. În urma acestui rezultat, echipele calificate la EURO 2020 din Grupa F, a României, sunt Spania şi Suedia. Există posibilitatea ca tricolorii să termine pe locul 4, în spatele Norvegiei.

 

Aşadar, în ciuda înfrângerii după meciul România – Suedia, şi a pierderii ocaziei de a ocupa locul al doilea în grupă, tricolorii mai au o şansă să se califice la turneul final de vara viitoare. Primăvara viitoare, românii vor juca în play-off-ul Nations League, ce va fi transmis pe PRO TV. România va juca, cel mai probabil, semifinala în deplasare contra Islandei sau Scoţiei. După meciul România – Suedia, Ianis Hagi a declarat: „Suntem dezamăgiţi, normal, dar ce să facem? Aşa a fost să fie scris în istoria din această seară şi pot să zic că avem noroc că încă putem să ne calificăm la EURO prin Liga Naţiunilor. Avem o şansă acolo şi trebuie să profităm”.

 

Meciul Spania – România

 

Spania – România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, 18 noiembrie, de la 21:45. Partida va fi în direct pe PRO TV. Tricolorii mai au o şansă! Dacă pentru România meciul nu mai are miză, spaniolii vor alerga după cele trei puncte. Ibericii sunt obligaţi să iasă victorioşi pentru a se menţine în urna 1 pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2020. Astfel, ei ar evita din start posibile dueluri de foc cu Angia, Belgia sau Italia.

 

 

 

Sursa: www.playtech.ro