Azi, 16 august, se împlinesc fix 2 ani de la momentul celei mai mari farse din istoria fotbalului românesc, scrie GSP.ro

Ultraşii dinamovişti şi-au umilit rivalii de la FCSB în vara lui 2016, atunci când au complotat o scenografie uriaşă la meciul FCSB - Manchester City 0-5, din preliminariile Ligii. 

"Doar Dinamo Bucureşti" a fost sloganul imens apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Naţională, mesaj care a fost afişat chiar de fanii stelişti, care nu şi-au dat seama că sunt victimele unui complot de asemenea amploare.

De teamă să nu se repete episodul din urmă cu doi ani, pentru duelul din această seară cu Hajduk, Jandarmeria şi organizatorii partidei se află în alertă maximă

În plus, forţele de ordine au şi alte motive de temere. Aproximativ 800-1000 de fanatici din temuta Torcida Split vor face deplasarea la Bucureşti pentru meciul de azi. În urmă cu 8 ani, aceştia au creat mari probleme în Capitală atunci când Hajduk a înfruntat-o pe Dinamo în preliminariile Europa League. 

FCSB - Hajduk Split, manşa secundă din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă azi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.