Începând de marţi, la Buftea şi Mogoşoaia ar fi trebuit să se dispute meciurile din turul de elită U19, la care participă România, Serbia, Suedia şi Ucraina.

Miercuri seară, de la ora 19.30, stadionul "Ilie Oană" va găzdui confruntarea dintre reprezentativele "U19" ale României şi Serbiei, contând pentru "Turul de Elită", ultimul prag înaintea calificării la Campionatul European. Intrarea spectatorilor va fi liberă.


Pentru a face loc Turneului de Elită, Petrolul şi-a mutat meciul de sâmbătă din Liga a 3-a, contra celor de la Tunari, pentru duminică. Dacă starea terenurilor va permite, ultima etapă, cea de pe 27 martie, se va disputa după programul iniţial stabilit, la Buftea, respectiv Mogoşoaia.

Iniţial, meciurile au fost programate să se joace la bazele de la Buftea şi Mogoşoaia. Terenurile de la Buftea şi Mogoşoaia sunt însă acoperite de un strat de zăpadă de aproximativ 15 cm ca urmare a ninsorilor din ultimele zile. În aceste momente se lucrează la deszăpezire.

Conducerea FRF şi observatorul UEFA discută posibilitatea ca partidele să se joace la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană". Selecţionerul Cosmin Contra a hotărât ca naţionala de seniori a României să se antreneze marţi la Ploieşti.

SURSA: GSP.ro