Petrolul a încheiat prima jumătate a stagiului de la Cheile Grădiştei, cu un test susţinut, sâmbătă, la prânz, în compania unei alte formaţii de eşalon trei, Cetate Olimpic Râşnov. Disputat într-un cadru idilic, pe o vreme splendidă, jocul s-a încheiat cu victoria „lupilor”, cei care s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0), graţie golurilor reuşite de către Chindriş (28) şi Păun (76), pentru adversari punctând Vasiloi (88).

Tehnicianul petroliştilor, Romulus Ciobanu, a început meciul cu un „11” alcătuit din Avram (33 Bolboaşă) – Olaru, Ichim, Frîncu – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, N. Popescu, iar primele 45 de minute au fost controlate fără dubii de către ploieşteni. Chindriş a deschis scorul aproape de finalul primei jumătăţi de oră, atunci când a împins balonul în plasă, din marginea careului mic, după o lovitură liberă bătută, de pe stânga, de Nini Popescu şi prelungită, cu capul, de Arnăutu. Până la pauză „lupii” puteau să se desprindă, însă Nini Popescu (42 – şut în blocajul portarului advers) şi Ichim (44 – cap, din 8 metri, puţin peste) n-au găsit ţinta.

După reluare, ploieştenii au schimbat liniile, intrând pe teren cu Bolboaşă (63 Botezan) – Prunescu, Ichim, Ţicu – Catană, Ene, Niţescu, M. Bratu – Lambru, Cârjan, N. Popescu (70 Păun). Braşovenii au început mai bine, însă Bolboaşă a intervenit salvator în două rânduri la tot atâtea oportunităţi ale adversarilor. Desprinderea a venit din piciorul lui Păun (76), cel care a şutat, de la 14 metri, lateral stânga, la colţul scurt, pentru ca, în ultimele secvenţe ale partidei, Cetate Râşnov să reducă din handicap, la reuşita lui Vasiloi.

Pentru petrolişti urmează încă o săptămână de pregătire la Cheile Grădiştei şi, miercuri, un nou test, în compania formaţiei AS SR Braşov.