Fostii campioni mondiali Calistrat Cutov, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu si actualul campion mondial la kickboxing profesionist Amansio Paraschiv au participat ieri la o conferinta de presa organizata de Primaria orasului Busteni.

Cei patru mari sportivi au fost primiti pe terasa Castelului Cantacuzino de catre Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, cu paine si sare si cu buchete de trandafiri in culorile tricolorului.

In cuvantul sau, Emanoil Savin a subliniat: "Imi face mare placere sa aduc, din nou, in prim plan, sportivi care au scris istorie in lumea boxului romanesc! Este stiut faptul ca toti marii boxeri ai tarii noastre, in anumite perioade, au ales sa se antreneze la Busteni, oras de care-i leaga amintiri dragi, multi dintre ei ajungand in ultimii ani cetateni de onoare ai orasului, cum sunt Leonard Doroftei si Adrian Diaconu! Si pe viitor, Busteniul, aflat in plina dezvoltare ii va astepta cu drag pe competitorii nostri de frunte pentru a le fi gazda  primitoare in pregatirea viitoarelor performante!".